onsdag 18 juli 2012

1 månad kvar

Tiden har verkligen flugit iväg, nu är det bara en månad till den stora dagen.
En förhoppningsvis vindstilla dag med temperatur runt 20 grader. Vattnet ligger spegelblankt när nationalsången spelas men ingen hör den på grund av den högljudda inre dialogen. - har jag tränat tillräckligt? - kommer jag fixa det här? - kom jag ihåg att rulla upp strumporna så de är snabba att få på?

Funderar på om man kommer stå där och känna att man gjort allt rätt någongång? Tror lite start ångest är bra för en. :)

I förrgår simmade jag 3,8 km i en förvånansvärt "svajig" sjö. Vilket var bra då det ger bättre riktvärde än vad lugnt vatten hade gjort. Tog 1:16 i vad jag tänkt ska vara Kalmar tempo.

Idag var tanken att jag skulle cykla hela distansen men det blev lite kort. Dels för att jag var tvungen att köra till Fåglum när jag såg dess skylt. Passade på att skicka några tankar till kessiakoff när jag rullade igenom. Vilket funka så här långt.
När jag sedan började närma mig hemmet med endast femton mil i ryggen kände jag mig inte motiverad att ta en ytterligare vända då de sista sex milen spenderades kämpandes mot 5 sekundmeters vind.

Kommer förmodligen inte löpa en mara utan litar på formen där. Har lite höftproblem fortfarande så nu blir de till att titta på cykling och äta ikapp. Min favoritgren. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar