tisdag 10 juli 2012

Vurpa

Idag gick det lite för fort. Han bli fartblind under de åtta milen som avverkades på morgonens cykelrunda och missbedömde min hastighet in i bommarna på cykelvägen. Lyckades ta mig igenom men framhjulet nåde gruset och släppte så jag fick smaka asfalt.
Ingen större skada på mig eller cykeln, men är lite hallt idag och det kommer säkerligen kännas imorgon.

Igår blev det ett minitriathlon med 1km simning, 4mil cykel och 7,5km löpning.
Det viktigaste jag lärde mig var att mina ben sjunker utan våtdräkt och ät inte fisk innan simning. Simningen var lite kall och väldigt långsam(23min). Dessutom var det här lärdomen angående fisk framkom, ganska fort fick jag en högst obehaglig smak i munnen. Detta hjälpte mig tyvärr inte att simma som det smakade. :)

Övergångarna kändes okej men gick inte precis i tävlingsfart utan det var mer som flera träningspass i rad.
Detta hade dock med terrängen att göra då grusvägar hindrade mig ifrån någon form av rivstart.

Löpningen var lite tung i början men farten var bra redan ifrån start, dock blev jag lite tung i backarna men höll tempot konstant under fem och oftast närmare fyra minuters tempo.
Helt okej, men magen kändes lite konstig. Kan bero på att sillen jag åt smakade lite märkligt redan första gången jag smakade på den.
Men med gräddfil går allt ner. :)

2 kommentarer:

  1. Ta de lungt. Stanna i god tid innan bommarna.... Basta.

    SvaraRadera
  2. Ajaj, skada inte dej nu! Jasså det är inte så enkelt att man ska proppa sej full med fisk innan man simmar...=) Ta hand om dej /T

    SvaraRadera